Jēzus nāk drīz

 Latviski По русский In English

Par MorningStar kalpošanu


  Sagatavot svētos kalpošanai

   “Kad es biju jauns ticīgais, man atklāsmē tika parādīta “spēka vēstnešu” grupa, kas varētu būt pacelta, lai sludinātu Valstības Evaņģēliju ar Valstības autoritātes demonstrāciju. Es visu savu dzīvi tiku gatavots, lai palīdzētu ekipēt tos, kas vadīs Dieva lielāko kustību, kāda jeb kad ir bijusi uz zemes. Tas ir MorningStar viens no galvenajiem mērķiem.”

Riks Džoiners

 

    “MorningStar Ministries” ir daudzveidīga un augoša starptautiska kristiešu kalpošana, kuru 1985. gadā nodibināja Riks un Džūlija Džoineri. Tā sākās ar Bībeles pilnvaru Mateja ev. 24: 45-46:
"Kurš tad ir uzticīgais un saprātīgais vergs, kuram viņa Kungs uzticēja savu saimi, lai dotu tai pienācīgu ēdienu? Svētīgs ir tas vergs, kuru viņa Kungs pārnākdams, atrod tā darām."
Lai izpildītu šo rīkojumu, mēs cenšamies vienmēr kalpot Kunga saimei, nevis lai būtu tās apkalpoti. Mūsu kalpošanas devīze ir:
"Mēs neizmantosim cilvēkus, lai veidotu mūsu kalpošanu, bet mēs izmantojam mūsu kalpošanu, lai paceltu cilvēkus."
Viens no galvenajiem veidiem, kādā mēs esam aicināti to darīt, ir nodrošināt ticīgo saimi ar visaugstākās kvalitātes garīgo ēdienu, kas ir savlaicīgs
"gaļa īstajā laikā". Mūsu mērķis ir palīdzēt stiprināt Draudzi, palīdzot ticīgajiem kļūt par pašiem spēcīgākajiem kristiešiem, tātad, patiesai gaismai un sālij visā pasaulē. Tas ir tas, uz ko vērsts katrs kalpošanas aspekts.

Kas ir kalpošanu sadraudzība?

      MFM (MorningStar Fellowship Ministries) pastāv, lai radītu atmosfēru, kurā cilvēki kalpošanās var savstarpēji saistīties autentiskajās attiecībās, tādējādi nodrošinot iespējas iesaistīties dažādās kalpošanās visā pasaulē. Mēs arī esam apņēmušies palīdzēt mūsu locekļiem viņu darbā un nodrošināt, ka strīdu izšķiršanā un citos jautājumos, kas var rasties kalpošanā un draudzes dzīvē, saņemt atbalstu no
pieredzējušiem garīgiem padomdevējiem. Mēs arī esam apņēmušies stiprināt un aprīkot jūs un jūsu kalpošanu ar konferencēm, pravietojošiem vēstījumiem un attiecīgām apmācībām.
MFM galvenais mērķis ir būt uz attiecībām balstītai sadraudzībai, nevis tikai organizācijai. Tāpēc dalība MFM prasa patiesu un pastāvīgu attiecību uzturēšanu ar MorningStar kalpošanas komandu. Tā kā daudzi vēlas sazināties ar MorningStar dažādos līmeņos, un mēs uzskatām, ka katram līmenim ir stratēģisks mērķis, ir izstrādātas divas atšķirīgas MFM sadaļas.

    • 1. līmenis ir paredzēts kalpotājiem, kuri vēlas būt saistīts ar MFM, lai piedalītos sadraudzībā, apmaiņā un personīgajā kalpošanā, bet galvenokārt ir atbildīgi citā kalpošanā, draudzē, kustībā vai konfesijā.
    • Otrais līmenis ir paredzēts kalpotājiem, kuri ir ordinēti ar MFM palīdzību, un meklē tajā dalību kā savu galveno nodrošināšanas un atbildības avotu.

Mēs neuzskatām, ka viena no šīm nodaļām ir vairāk vai mazāk svarīga nekā otra. Tomēr, ja
kādam no Otrās nodaļas ir vajadzīga nopietna personīga konsultēšana vai disciplinēšana, mēs paļaujamies uz viņa vai viņas pašas atbildību, bet piedāvāsim jebkādu palīdzību.

 

                                         Ar ko mēs nodarbojamies


       Šis ir pārejas laiks mums, kurā mēs mainām veidu, kādā mēs “īstenojam draudzi". Mēs palīdzam cilvēkiem sākt mazās vietējās draudzes savās mājās, kafejnīcās un darba vietās, nodrošinot apmācību un resursus tiem, kas vēlas paplašināt debesu Valstību mīlestībā un varenībā viņu kopienās un veidot mācekļus. Mēs arī Apvienotajā Karalistē un citās Eiropas valstīs izveidojam reģionālus apustuļu centrus kā pamatus dievkalpojumiem, apmācībām, biznesa un tikšanās vietām.
Mēs vēlētos, lai jūs atnāktu un apmeklētu mūs vēsturiskajā pilsētā Česterā, Apvienotajā Karalistē, uz Ziemeļvelsas robežas. Mēs atrodas "Little Mollington Hall", skaistā 17.gadsimta mājā, kur mēs vadām boutique B & B, inkaunterus, apmācības un apmācības interešu grupās. Mēs ceram drīzumā Jūs redzēt!

Rob & Aliss Cresswell, vecākie mācītāji (MorningStar Anglija)
Strādāt kopā Pļaujā!

 

 

"Gaisma Pasaulē" MorningStar partnere

 

 

 

 

 

Komentāri (0)  |  2018-04-02 04:43  |  Skatīts: 3775x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ