Jēzus nāk drīz

 Latviski По русский In English

Dieva svētītu 2022. gadu!


 

 

           Lūdzot par 2022. gadu, es redzēju redzējumu, kurā atrados uz augsta, gara akmens tilta. Tas bija tik augsts, ka es pietupos, jo nejutos droši. Zem tilta varēja redzēt pļavas un kokus, bet lielā attālumā zem tilta. Tilts bija šaurs, pa to ejot diviem blakus iet būtu riskanti. Margu tam nebija, bet es jutu lielu roku no debesīm, pie kuras turoties varēja droši iet pār tiltu. Tilts ir ceļš no stāvokļa šobrīd uz pozīciju Dievā, kādu Viņš to redz.

Bija skaidrs, ka iet virs visiem apstākļiem pa drošu tiltu var, turoties pie Kunga rokas. Ir ceļš, kuru mēs ejam katrs atsevišķi un ir ceļš, pa kuru ejam kopā ar citiem.

       Gadu mijā parasti aktivizējas visu veidu pareģotāji un sapņotāji, ar kuru vēstījumiem tiek pārplūdināts Tīmeklis. Vēstījumi ir dažādi, bieži pilnīgi pretēji un katrs var izvēlēties "atklāsmes" pēc savas gaumes un vēlmēm, bet ir skaidrs, ka cilvēki tāpat priecāsies, tāpat kādam būs bēdas, cilvēki precēsies, citi šķirsies, kādi kaut ko atradīs, kādi kaut ko pazaudēs. Kādi saslims, kādi izveseļosies, kādi nomirs. Dzīve turpinās. Bet 100% patiesība, ka būs jāpadziļina attiecības ar Kungu, jāpielūdz Viņš, jādzīvo svēta dzīve paklausībā Svētajam Garam, jāstudē Raksti, jādzīvo pēc tiem, jākalpo, jāaizlūdz par citiem, jāsludina Evaņģēlijs.

Es personiski ļoti cienu patiesus praviešus un pravietisku kalpošanu, bet Bībelē ir teikts, ka pravietojumus ir jāapspriež un atklāsmes jāpārbauda.

Labākais ir pašam saņemt personīgo Vārdu no Kunga. "Cilvēks nedzīvo no maizes vien, bet no katra vārda, kas nāk no Dieva mutes". Uzdod Kungam jautājumu un sagaidi atbildi.

Svētīgu 2022. gadu!

 

Aivars Alksnis

 

 

 

 

Komentāri (9)  |  2022-01-04 06:46  |  Skatīts: 1608x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
Christy Walton* - 2022-08-01 04:58
Sveiki visi!
Es esmu privāts aizdevējs, es piedāvāju aizdevumu 2% apmērā, tas ir likumīgs uzņēmums ar godu un atšķirību, mēs esam gatavi jums palīdzēt jebkurā jūsu finansiālajā problēmā, mēs piedāvājam visa veida aizdevumu, tāpēc, ja jūs interesē šis aizdevuma piedāvājums lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu: (christywalton355@gmail.com) Norādiet arī tālāk norādīto informāciju, lai mēs varētu nekavējoties turpināt aizdevumu.

Vārds:
Nepieciešamā summa:
Ilgums:
valsts:
Aizdevuma mērķis:
Mēneša ienākumi:
Telefona numurs:
Sazinieties ar mums, norādot iepriekš minēto informāciju pa e-pastu: christywalton355@gmail.com
Ar cieņu jums visiem.

Davina Claire* - 2022-08-03 11:22
Sveiki, dāmas un kungi! Vai jums ir nepieciešams ātrais kredīts 24 līdz 48 stundu laikā? Ja jūsu atbilde ir jā, es ieteikšu pieteikties aizdevumam pie mums vietnē Novelty Finance.

NOVELTY FINANCE nodrošina finanšu risinājumus. Mēs piedāvājam visa veida aizdevumu pakalpojumus (personīgais aizdevums, biznesa aizdevums un daudzi citi). Mēs piedāvājam arī elastīgas un vairākas aizdevuma iespējas, tostarp nodrošinātus un nenodrošinātus aizdevumus, ilgtermiņa un īstermiņa aizdevumus, kas ir pielāgoti jūsu finanšu vajadzībām.

✓ Viegla apstiprināšana
✓ Elastīgs atmaksas termiņš 6 - 360 mēneši
✓ Ļoti ērti – Pieteikties aizdevumam var sev ērtā vietā un laikā.
✓ Tūlītēja piekļuve jūsu līdzekļiem pēc apstiprināšanas.
✓ Subsidētā procentu likme (3% gadā)
✓ Jums nebūs jāsteidzas ar kredīta atmaksu, tiks dots laiks uzsākt kredīta atmaksu.
✓ Nav slēptu maksu
✓ Jūs tiksiet vadīts visa procesa laikā

Kā pieteikties:
Pieteikties aizdevumam pie mums ir ātri un vienkārši!
Nosūtiet mums savu aizdevuma pieprasījumu caur;
E-pasts: {{ noveltyfinances@gmail.com }}
Zvaniet vai rakstiet mums WhatsApp pa: +447915601531.
Ir spēkā noteikumi un nosacījumi.

Christy Walton* - 2022-08-18 11:02
Sveiki, vai jūs meklējat parādu konsolidācijas aizdevumu, aizdevumus bez ķīlas, biznesa aizdevumus, hipotēkas aizdevumus, automašīnu aizdevumus, studentu aizdevumus, personīgos aizdevumus, riska kapitālu utt.! Esmu privāts aizdevējs, izsniedzu aizdevumus uzņēmumiem un privātpersonām ar zemām un saprātīgām procentu likmēm 2%. E-pasts uz: christywalton355@gmail.com

Sky Finance * - 2022-09-07 01:47
SKY FINANCE AIZDEVUMA PIEDĀVĀJUMS 2022. GADAM


Saņemiet steidzamu aizdevumu šodien 48 stundu laikā

Aizņemieties līdz USD 50 000 un vairāk bez ķīlas, veicot dažus smaidošus soļus 48 stundu laikā.

Labdien, kungs/kundze

Auto aizdevumi
Hipotekārie kredīti
Biznesa aizdevumi
Aizdevumi privātpersonām
Nekustamā īpašuma aizdevums
Studenta aizņēmums
Auto kredīts
Mājas aizdevums.

Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, sazinieties ar mums, e-pasts: skyfinanceusa@gmail.com
Vietne: www.skyfinancial.com


Galvenā biroja adrese: Adrese: 5540 W Valley Rd Center Valley, PA, Lansdeila, Pensilvānija, Amerikas Savienotās Valstis

Aizdevuma aģents: Sky Finance
Paldies.

Andrea* - 2023-02-06 10:14
Labākais nopietnais ātrā kredīta piedāvājums. Jūs vēlaties gūt labumu no Izpirkšanas, lai izkļūtu no strupceļa, ko radījušas Bankas, noraidot jūsu pieteikuma failus. Jūs vēlaties gūt labumu no Atpirkšanas savu projektu īstenošanai, veikt savas darbības; Jūsu māju celtniecība; Izīrē māju vai dzīvokli; Iegādājieties māju utt.... Crédit - Epargne - Mutuelle ir ievērojams kapitāls, ko var piešķirt no: € 2500... līdz € 7 500 000 visiem cilvēkiem, kuriem tā nepieciešama, vai personām, kuras vēlas saņemt Izpirkšanu pēc iespējas ātrāk. Kas attiecas uz procentu likmēm, tās ir no 1,4% līdz 3% atkarībā no vēlamās summas Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, sazinieties ar mums.


E-pasts: andreafrasca1@yahoo.com

WhatsApp +31 6 51026462

Marija Magdalena* - 2023-05-08 10:53
Pozdrav svima. Moje ime je Maria Magdalena, samohrana sam majka troje djece, želim podijeliti opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobila zajam od 10.000 eura uz 3% od bogobojaznog čovjeka, gospodina Mikea Andersona. Ako ste zainteresirani za dobivanje kredita, obratite mu se, uvjeravam vas da je sigurno, hvala. Adresa e-pošte za kontakt: (barrmikeanderson48@yahoo.com)

Marija Magdalena* - 2023-05-08 10:54
Pozdrav svima. Moje ime je Maria Magdalena, samohrana sam majka troje djece, želim podijeliti opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobila zajam od 10.000 eura uz 3% od bogobojaznog čovjeka, gospodina Mikea Andersona. Ako ste zainteresirani za dobivanje kredita, obratite mu se, uvjeravam vas da je sigurno, hvala. Adresa e-pošte za kontakt: (barrmikeanderson48@yahoo.com)

Endre* - 2023-07-09 01:20
Vai jums ir nepieciešams ātrais kredīts?

Laipni lūdzam visus! Mūsu aizdevuma kapacitāte svārstās no 2 000 līdz 100 000 000 eiro ar saprātīgu procentu likmi 2%, ar ļoti vienkāršiem un bezproblēmu noteikumiem. Ja esam radījuši jūsu interesi, lūdzu, atstājiet savu ziņojumu pa e-pastu: dakany.endre@gmail.com

sumitihomelen - 2023-08-30 02:33
It is a pleasure to introduce Mr. Sumiti loan company to Everybody. I am a private money lender that gives out fast cash with no collateral required. all cash amounts and currencies, if interested TO started no matter your location (WhatsApp) number +918131851434 contact email id : sumitihomelend@gmail.com Mr. Damian Sumiti


- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ