Jēzus nāk drīz

 Latviski По русский In English

Gordona Van Veilena kalpošana Latvijā


Gordona Van Veilena- "Healing Rooms" sūtņa, grāmatas "Pravietošanas dāvana" autora, kalpošana Latvijā no 6. līdz 15. septembrim.

Programma:

6.septembrī, plkst.19:00, 7.septembrī sākums plkst. 11:00 un  8. septembrī 11:00, Priežu ielā 6, Gardenē (Vasarssvētku draudzē);

9. septembrī, plkst. 18:00, Liepājas ielā 14, Kuldīgā (pensionāru biedrības "Rumbiņas zālē";

10. septembrī, plkst. 19:00, Oskara Kalpaka 4, Skrundā (baptistu draudzes telpās);

11. septembrī, plkst. 19:00, Klostera ielā 4, Rīgā (Efata);

13.septembrī, plkst. 19:00 un sestdien, 14. septembrī, plkst. 11:00 un plkst.16:00, Uriekstes ielā 3, Rīgā (Konferenču zālē, 1.stāvā);

15. septembrī, plkst. 10:00, Dobeles šoseja100,  Jelgavā (Kristus mācekļu draudzē).

 

Papildus informācija pa tālruni: 27175728

 

Daži foto no Gordona vadītajiem semināriem.

            

Semināru ierakstu fragmenti atrodas Facebook vietnē Aivars Alksnis

 

“Cilvēks, kas staigā ar Dievu”- tā Gordons raksturo pats sevi.

Viņš ir pilnīgi nodevis savu dzīvi Kungam, un dzīvo Svētā Gara vadībā.

Gordons van Veilens piedzima Nīderlandē baņķiera ģimenē. Ieguvis ģeologa izglītību, tomēr nav strādājis savā profesijā, bet visu savu dzīvi veltījis kalpošanai Dievam. Ieguvis doktora grādu teoloģijā un bijis vasarsvētku draudžu mācītājs, kura sludināšanas grafiks draudzēs bija sastādīts ilgu laiku uz priekšu.

Pēc tēva nāves Gordons saņēma mantojumu un domāja, ka varēs bez finansiālām problēmām kalpot līdz mūža beigām, bet saņēmis pamudinājumu, viņš tomēr paklausīja Kungam un ziedoja visu mantojumu kristīgām misijām, lai viņa paļāvība nebūtu balstīta uz naudu, bet Dievu.

Kā jau ģeologa izglītību ieguvis, Gordons van Veilens bija racionāli domājošs cilvēks, kura izvēles balstījās uz zināšanām, pieredzi un loģisku domāšanu, bet aizrāvies ar Svētā Gara vadības meklēšanu, viņš pierādīja, ka jebkurš ticīgais Kristum (pat tik loģisks un racionāli domājošs, kā Gordons), var iemācīties paklausīt Svētā Gara vadībai un kalpot pravietošanas dāvanās un dziedināšanā, ja patiesi no visas sirds un neatlaidīgi tam nododas.

Gordons van Veilens ir bijis kopā ar savu sievu “Dziedināšanas Istabu” uzsācējs un direktors Zeewolde pilsētā (Holande). Pēc sava dzīves biedres nāves, Gordons kalpo daudzās pasaules valstīs, apmācot ticīgos un uzsākot dziedināšanas, un pravietošanas kalpošanas. Viņš ir “Īpašais Dziedināšanas Istabu sūtnis Eiropā”. Viņa iemīļotākais mācīšanas temats ir “Dieva balss dzirdēšana”. Gordons ir vairākkārtīgi apmeklējis Latviju, lai kalpotu draudzēs dažādās pilsētās.

 

 Kristiešu sadraudzība "Gaisma Pasaulē"

 

 

Komentāri (0)  |  2019-07-04 06:12  |  Skatīts: 2912x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ