Jēzus nāk drīz

 Latviski По русский In English

"Par pravietošanas dāvanu"





     Ir izdota Gordona van Veelen grāmata latviski.
Informācija par grāmatu un tās iegādi e-pastā: gaisma.j@inbox.lv vai t.27175728

Grāmata ir par pravietošanas praktizēšanu (mācīšanās un prakses ceļš) un kā mācīties dzirdēt Dieva balsi.

"
Rakstīdams šo grāmatu, es centīšos būt ļoti godīgs un atklāti runāt par manām kļūdām un to, ko no tām esmu iemācījies. Kad es kā Eiropas Dziedināšanas Istabu sūtnis mācīju par Gara dāvanām Nīderlandē un ārpus tās robežām, bieži gadījās dzirdēt: “Šī ir pirmā reize, kad dzirdu tik vienkāršu un saprotamu skaidrojumu par pravietošanas praktisku pielietojumu. Gribētos, lai būtu grāmata par to. Vai jūs varētu tādu uzrakstīt?”

 
 
Šī grāmata nav iecerēta kā sistemātisks Bībeles studiju materiāls. Tā vairāk līdzinās piedzīvojumu ceļojumam. Es aicinu tevi līdzi šajā ceļojumā, kura laikā pastāstīšu dažādus notikumus un padalīšos pieredzē, ko esmu guvis, Svētā Gara vadībā daudzus gadus pravietojot un kalpojot Dziedināšanas Istabu kontekstā. Protams, es to papildināšu ar piemēriem no Rakstiem. Es labi saprotu, ka citu ticīgo gara dāvanu pilnveidošanas pieredze var būt citādāka. Es stāstu par sevi un savu pieredzi, un ceru, ka tas tevi ieinteresēs un pamudinās izzināt dāvanas, kuras Svētais Gars ir ielicis tevī.
Vēl tikai vēlos piebilst, ka no sirds mīlu Jēzu, Tēvu un Svēto Garu.

Tādējādi, manā gadījumā Gara dāvanas neatraisījās patvaļīgi, bet bija pūļu un ticībā spertu soļu rezultāts. Manuprāt, pat tiem, kas viegli gūst iedvesmu, pienāks brīdis, kad būs jāsper soļi ticībā, lai attīstītu Gara dāvanas."


Komentāri (0)  |  2017-09-21 03:28  |  Skatīts: 5251x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ